петок, 09 март 2007  ::  Бр. 13444
Маркетинг Контакт Импресум Претплата Пријатели Архива
Излегува секој ден освен недела. Првиот број излезе на 11.11.1963 год.
 
НАСЛОВНА Вести Економија Скопска Балкан Црна хроника Култура Life Style Спорт Stars Свет Од почеток Видео
Култура


НТ ШТИП
Велешанецот Крстевски нов член

Актерот Младен Крстевски и сега веќе екс-директор на НТ "ЈХК - Џинот" од Велес, е нов член на ансамблот на Штипскиот театар. Трансферот е извршен неодамна, непосредно по неговата смената од кормилото на Велешкиот театар. Барајќи промена, Крстевски уште од пред три месеци ја добил и ја прифатил понудата, само ја чекал разрешницата од Велес. Во моментов, токму Крстевски е режисер на претставата "Гроф Миливој" од Ристо Крле, каде и ја толкува насловната ролја, а премирата се очекува на крајот од идниот месец.
(Б.Г.)

Статијата е прочитана 1800 пати. #

Зошто мојот коментар не излегува на Web страницатa?

Оставете коментар за објавената вест
Сите полиња се задолжителни!

Од кого:


Коментар: 


*Ве молиме впишете ја шифрата и притиснете испрати
ASP CAPTCHA Generator 

    
 

 

 

НАЈНОВИ ВЕСТИ
Насловна
 
Гола вистина
 

Снег на Водно
Блесок 10
  

 

m
Кесата која ќе се искине е онаа во која се наоѓаат јајцата.